Despre mine

Inainte de toate, te invit să facem cunoștință.

Mihaela de azi este o femeie fericită și împlinită. Nu a fost întotdeauna așa, iar drumul către cine sunt eu astâzi a început cu o decizie, cea pe care sper să o faci și tu acum.
Cel mai mare succes din viața mea este că am ajuns să traiesc viața pe care mi-o doresc.
Pe parcurs am renuntat la un job care îmi oferea stabilitate financiară și la oameni dragi cu care mă simțeam confortabil, am eliminat relații și situații toxice care nu îmi permiteau să evoluez.

Chemarea mea

În toată această aventură personală, am descoperit o vocație de care nu eram foarte conștientă și pe care o faceam intuitiv. După numeroase cursuri și formări în domenii precum psihologie, psihoterapie, coaching, dezvoltare personală, hipnoterapie cu cei mai buni specialiști din țară și de peste hotare, am găsit rețeta potrivită pentru a-ți fi partenerul ideal pe acest drum.
Iubesc să lucrez cu acele femei care vor să se elibereze, să descopere cine sunt cu adevărat, să-și recapete dorința de viață, să evolueze și să atragă în viața lor tot ce visează.

Obiective

Scopul ședințelor și cursurilor pe care le desfășor este acela de a ajuta femeile în depășirea unor situații dificile, iar sprijinul oferit, le va permite dezvoltarea a noi moduri de a gândi, a simți și a acționa, având în cele din urmă, reacții diferite la circumstanțele lor de viață.

Ești gata să trăiești viața la care visezi cu adevarat?

Miracolul urmează să apară!